გურული (ბრინჯულა) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » გურული (ბრინჯულა)
13:42
გურული (ბრინჯულა)


გურული (ბრინჯულა)

 

ცომი იზილება ნაბეღლავით ან მაწონით, ცომს ცხიმი არ უნდა. სოდა - ძალიან ცოტა. ცომი უნდა იყოს ძალიან ნაზი, ხელზე უნდა ეწეპებოდეს. ერთი თითის სისქეზე ბრტყელდება ტაფაზე ან ჟაროვნაზე. ზემოდან ედება: იმდენი ყველი, რომ გაბრტყელებული ცომის სისქე გამოვიდეს. ყველში  უნდა აიზილოს კვერცხები გულიან-ცილიანად. 1 კგ. ყველს ჭირდება დაახლოებით 4-5 კვერცხი. როცა ყველი ცომზე გასწორდება, საკმაოდ ახლო-ახლო უნდა ჩაეწყოს კარაქის ნაკუწები. დავდებთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და გამოვაცხობთ. ცხვება, სანამ ზემოდან არ გაწითლდება.  გამოდის სქელი, ფუმფულა, ყველი რაღაც ცალ-ცალკეა გამდნარი - მოხარული ბრინჯივით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1659 | დაამატა: natia | ტეგები: გურული (ბრინჯულა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: