მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » გურული
20:14
გურული


გურული

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ხახვი 3 თავი

ნიგოზი 2 ს/კ.

ღვინის ძმარი 1/2 ჭიქა

ერბო 1 ს/კ.

ჯანჯაფილი გახეხილი 1 ს/კ.

წითელი დაფქვილი წიწაკა 1 ჩ/კ.

ხმელი ქინძი 2 ს/კ.

დაჭრილი ოხრახუში 2 ს/კ.

დარიჩინი 2 ს/კ.

მიხაკი 6ც.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შევწვათ ერბოში. გატარებულ ნიგოზს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ხახვი, ჯანჯაფილი, წიწაკა, ხმელი ქინძი, მიხაკი, დარიჩინი, მარილი, მოვასხათ ძმარი, კარგად ავურიოთ, დავასხათ შემწვარ ქათმის ნაჭრებს და ვთუშოთ დაბალ ცეცხლზე თავდახურულად 20–30 წუთი. სუფრაზე გატანის წინ თეფშზე მოვუწყოთ მოხარშული ბრინჯი და მოვაყაროთ მწვანილი გემოვნებით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3137 | დაამატა: natia | ტეგები: გურული | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: