მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » გრძელი მწვადი
21:52
გრძელი მწვადი


გრძელი მწვადი

 

მასალა:

საქონლის ან ღორის ხორცი (რბილობი) 2კგ.

შავი პილპილი 1 ჩ/კ.

მარილი 1–2 ჩ/კ.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ხორცი ავაცვათ შამფურზე მთლიანად სიგრძეზე და გადავახვიოთ სპირალურად მაგარი ძაფი. ხორცი შევწვათ მაყალზე, პერიოდულად წავუსვათ ზეთი. მომზადებული მწვადი გამოვაძროთ შამფურიდან, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და დავწრათ 1,5–2სმ. სისქის ნაწრებად. სუფრაზე გავიტანოთ მწვანილთან და ბოსტნეულთან ერთად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2027 | დაამატა: natia | ტეგები: გრძელი მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: