მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ღვინის ლიქიორი ვარდის არომატით
20:34
ღვინის ლიქიორი ვარდის არომატით


ღვინის ლიქიორი ვარდის არომატით

 

მასალა:

1კგ. შაქარი

1. ღვინო

რამდენიმე წვეთი ვარდის ზეთი

250 მლ. ანადუღარი ცივი წყალი

250 მლ. სპირიტი ან 370 მლ. რომი.

 

მომზადება:

მოვადუღოთ ღვინო, რათა აორთქლდეს ალკოჰოლი, ჩავამატოთ შაქარი და ვადუღოთ შაქრის სრულ დადნობამდე და სითხის დაწმენდამდე. გაგრილებულს დავამატოთ ანადუღარი წყალი, ვარდის ზეთის წვეთები და ალკოჰოლი.

 

რჩევა: შაქრისა და ღვინის მოდუღების დროს, ყურადრება მივაქციოთ, რომ ზედმეტად არ გადადუღდეს და კარამელიზაცია არ დაიწყოს. ლიქიორის სიტკბოს რეგულირება შესაძლებელია გემოვნებით - წყლისა და ალკოჰოლის რაოდენობის შეცვლით. ვარდის ზეთი შეიძლება შევცვალოთ 50-100 მლ ვარდის უალკოჰოლო ნაყენით.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2332 | დაამატა: natia | ტეგები: ღვინის ლიქიორი ვარდის არომატით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: