ღორის შემწვარი ნეკნები - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ღორის შემწვარი ნეკნები
12:03
ღორის შემწვარი ნეკნები


ღორის შემწვარი ნეკნები

 

მასალა:

1კგ . ღორის ნეკნი

2 მოზრდილი სტაფილო

2 წითელი ბულგარული წიწაკა

1/4 ყვავილოვანი კომბოსტო

წითელი ღვინო, შავი დაფქული წიწაკა, მარილი, ქინძი, ცოტა ცხარე აჯიკა – გემოვნებით.

მომზადება:

ღორის ნეკნები რბილი ხორცით მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე, ზემოდან გადავუსვათ ცხარე აჯიკა და შევდოთ აირღუმელში. როდესაც დაიწყებს შებრაწვას გამოვიღოთ და ირგვლივ მოვაყაროთ გრძლად და წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ბულგარული წიწაკა, ასევე ყვავილებად დაშლილი კომბოსტო. ბოსტნეულს მოვაყაროთ ცოტა მარილი, შავი წიწაკა და ხორცთან ერთად ზემოდან დავასხათ ნახევარ ჭიქაზე ნაკლები შავი ღვინო. შემდეგ ისევ მოვათავსოთ აირღუმელში და დავაცადოთ ვიდრე კარგად შეიბრაწება. ამის შემდეგ გამოვიღოთ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი. სუფრასთან მივიტანოთ წითელ ღვინოსთან ერთად. 

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1001 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის შემწვარი ნეკნები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: