ღორის ხორცი შტოშით - 20 ოქტომბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ღორის ხორცი შტოშით
19:29
ღორის ხორცი შტოშით


ღორის ხორცი შტოშით

 

მასალა:

ღორის ხორცი 800გრ.

ლიმონის 1/3 ნაწილი

ხახვი 1 თავი

ფორთოხალი ნახევარი

შტოში მუჭით

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ღორის ხორცი დავჭრათ დიდ ნაჭრებზე, ჩავაწყოთ წურჭელში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი და ლიმონი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ ოთახის ტემპერატურაზე 5 საათი. მომზადებული მასა გადავიტანოთ გაცხელებულ ტაფაზე, დავამატოთ შტოში, მრგვალად დაჭრილი ფორთოხალი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 779 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორში შტოშით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: