ღორის ჩალაღაჯი ყველით - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ღორის ჩალაღაჯი ყველით
23:37
ღორის ჩალაღაჯი ყველით


ღორის ჩალაღაჯი ყველით

 

მასალა:

ღორის ხორცი 500გრ.

ხახვი 2–3 თავი

ყველი 500გრ.

კვერცხი 1ც.

ოხრახუში, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ღორის ქონი შესაწვავად.

მომზადება:

ღორის ხორცი (სასურველია ჩალაღაჯი), დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ტაფაზე. ცალკე მოვთუშოდ ღორის ქონში ხახვი, კარგად რომ მოითუშება, დავამატოთ გახეხილი ყველი, კვერცხის გული და ავურიოთ, ამ არეულ მასაში ჩავყაროთ შემწვარი ხორცი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, პილპილი, მარილი და კარგად ავურიოთ. უხდება   საფერავის ღვინო.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1494 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ჩალაღაჯი ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: