ღოღნოშოს მურაბა - 26 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ღოღნოშოს მურაბა
21:01
ღოღნოშოს მურაბა

 

 

ღოღნოშოს მურაბა

 

მასალა:

ღოღნოშო 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 1,5 /.

მომზადება:

გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნოშო ალაგალაგ ჩავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით. მოვხარშოთ სიროფი წყლისა და შაქარისაგან, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და შევაგრილოთ. ჩავყაროთ შიგ გამზადებული ღოღნოშო და ასე გავაჩეროთ ერთი დღეღამე. მეორე დრეს დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. ერთი საათის დუღილის შემდეგ  ისევ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ამგვარად მოხარშული ღოღნოშოს მარცვლები მთელმთელი დარჩება.

 

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3554 | დაამატა: natia | ტეგები: ღოღნოშოს მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
2  
სავარაუდოდ 1,5 ს უნდა ნიშნავდეს

1  
წყალი 1,რ ჩ/ჭ რას მისნავს? ამიხსენით გთხოოოვთ sad

სახელი *:
Email *:
კოდი *: