მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » გერკულესის და ქოქოსის ორცხობილა
15:12
გერკულესის და ქოქოსის ორცხობილა


გერკულესის და ქოქოსის ორცხობილა

 

მასალა:

მარგარინი ან კარაქი (კარაქი უკეთესია) 200გრ.

გერკულესის  ფაფა 200გრ.

შაქრის ფხვნილი 200გრ.

პურის ფქვილი 300–400გრ.

მილიონი იქნება ძალიან სავსე)

ქოქოსის ბურბუშელა 200გრ.

ერთი ცალი ლიმონის წვენი

ვანილი 1 ჩ/კ.

სოდა 1/5 ჩ/კ.

მომზადება:

გამდნარ ქარაქს დავამატოთ, შაქარი, გერკულესი, ქოქოსის ბურბუშელა, მოვზილოთ, შემდეგ დავამატოთ სოდა, ლიმონის წვენი, ვანილი, 300 გრამი ფქვილი, მოვზილოთ ცომი და თუ საჭირო იქნება კვლავ დავამატოთ ფქვილი. გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ კარაქი და მოვათავსოთ მსზე მომზადებული მასა, გავაბრტყელოთ ფორმის მტლიან ნაწილზე. გამოვაცხოთ 180С გაცხელებულ აირღუმელში, დაახლოებით 20 წუთი, შემდეგ მოვუმატოთ 210С–მდე და ვაცხოთ კიდევ 5 წუთი. გამოცხობის შემდეგ დავჭრათ სასურველ ფორმებად, გავაცივოთ და მივირთვათ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2294 | დაამატა: natia | ტეგები: გერკულესის და ქოქოსის ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: