მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 29 » გამომცხვარი კომში
18:05
გამომცხვარი კომში


გამომცხვარი კომში

 

მასალა:

კომში 3ც.

შაქარი, დარიჩინი და კარაქი გემოვნებით.

მომზადება:

კომში გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ შაქარი, თავზე დავაწყოთ კარაქის ნაჭრები, შევახვიოთ ფოლგაში და გამოვაცხოთ აირღუმელში. თითქმის მზად რომ იქნება (კომში უნდა დარბილდეს) ფოლგა მოვაშოროთ და გავაჩეროთ გაზქურაში კიდევ რამოდენიმე წუთი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1614 | დაამატა: natia | ტეგები: გამომცხვარი კომში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: