მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » გალმა
14:33
გალმა


გალმა

 

მასალა:

ნაღების კარქი 200გრ.

თაფლი 200გრ.

ფქვილი 200გრ.

მომზადება:

კარქი გავადნოთ და ვადუღოთ 15 წუთი დაბალ ცეცხლზე, დროდადრო მოვხადოთ წარმოქმნილი ქაფი, შემდეგ დავამატოთ გაცრილი ფქვილი და ვურიოთ 30 წუთის განმავლობაში სანამ მასა არ გახდება მუქი კრემისფერი. მომზადების შემდეგ მასა გადმოვდგათ გაზქურიდან და ავურიოთ თაფლი, შემდეგ მოვათავსოთ ჩვენთვის სასურველ ფორმაზე და შევდგათ საყინულეში გაყინვამდე, როდესაც მასა გაიყინება გამოვიღოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1557 | დაამატა: natia | ტეგები: გალმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: