მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ძროხის ხორცის გუფთა
21:57
ძროხის ხორცის გუფთა


ძროხის ხორცის გუფთა

 

მასალა:

მოხარშული ძროხის ხორცი 500გრ.

კარტოფილი 2ც.

ნიგოზი 1 ჩ/ჭ.

კვერცხი 2ც.

ერბო 3 ს/კ.

დანაყილი ორცხობილა-რამდენიც დასჭირდება

მწვანილი,პილპილი,მარილი-გემოვნებით.

მომზადება:

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროტ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაზე შევწვათ. სუფრაზე მიტანისას მოვყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2147 | დაამატა: natia | ტეგები: ძროხის ხორცის გუფთა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: