დესერტი „ბლომანჟე“ - 10 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1007
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 0
სტუმარი: 0
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 10 » დესერტი „ბლომანჟე“
18:00
დესერტი „ბლომანჟე“


დესერტი „ბლომანჟე"

 

მასალა:                                                         

ხაჭო 500გრ.

კვერცხის გული (ყვითრი) 2ც.

კარაქი 250გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

ჟელატინი 2 პაჩკა

ჟელე (სწრაფად მოსამზადებელი) 4 პაჩკა

წყალი (ჟელატინზე დასასხმელად) 2 ჭიქა

მომზადება:

ჟელატინს დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და წამოვადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ (დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში). ხაჭო, კვერცხის გული, კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ გაციებული ჟელატინი, ავურიოთ, ჩავასხათ სასურველ ფორმებში და შევინახოთ მაცივარში გასაცივებლად. ჟელე მოვამზადოთ შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით, გავაცივოთ, შემდეგ მაცივრიდან გამოვიღოთ ჟელატინიანი მასა და დავასხათ მომზადებული ჟელე, კვლავ შევდგათ მაცივარში და გავაცივოთ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2002 | დაამატა: natia | ტეგები: დესერტი „ბლომანჟე“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email:
კოდი *: