მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 19 » დამარინადებული ღორის ნეკნები
21:58
დამარინადებული ღორის ნეკნები


დამარინადებული ღორის ნეკნები

 

მასალა:

ღორის ნეკნები 2,5კგ.

 

მარინადი:

ძმარი 2 ს/კ.

ნიორი 1 თავი

თაფლი 1 ს/კ.

კეჩუპი 4 ს/კ.

ზეთი 4 ს/კ.

შავი პილპილი, ცხარე წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.


მომზადება:

ნიორი დავნაყოთ, დავამატოთ ძმარი, თაფლი, კეჩუპი, ზეთი, შავი პილპილი, ცხარე წითელი წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. ნეკნები დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ღრმა ჭურჭელში, დავასხათ მომზადებული მარინადი და გავაცხელოთ ნელ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გვაცივოთ და შევდგათ მაცივარში 1 დღით.  ერთი დღის შემდეგ შევწვათ ტაფაზე ან მაყალზე (სეტკაზე), თან მოვასხათ მარინადი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2342 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული ღორის ნეკნები | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: