დაბრაწული წიწილა (ისრიმაყვალში) - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » დაბრაწული წიწილა (ისრიმაყვალში)
22:45
დაბრაწული წიწილა (ისრიმაყვალში)


დაბრაწული წიწილა (ისრიმაყვალში)

                                                 

მასალა:

მაყვალი 500გრ.

დაუმწიფებელი ყურძენი (ისრიმი) 300გრ.

ქინძი  3 ძირი

ნიორი 1–2 კბილი

კამა 1 ძირი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, კამა, ცხარე წიწაკა, მარილი გემოვნებით. ყურძენი აუცილებლად კვახე უნდა იყოს, მე ადესა ვიხმარე. დავაბლენდეროთ და წმინდა საცერში გავატაროთ  (ყურძენი და მაყვალი). დანარჩენი მასალით შევანელოთ საწებელი და დაბრაწული წიწილა ჩავდოთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1304 | დაამატა: natia | ტეგები: დაბრაწული წიწილა (ისრიმაყვალში) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: