მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » დაბასტურმებული თევზი
16:21
დაბასტურმებული თევზი


დაბასტურმებული თევზი

 

მასალა:

თევზი (სარდინია ან სკუმბრია) 1კგ.

ხახვი 3–4 თავი

ნიორი 4–5 კბილი

ჯანჯაფილი 1 ს/კ.

პაპრიკა 2 ს/კ.

1ც. ლიმონის წვენი

ზეითუნის ზეთი 5–6 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

თევზი გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად და მოვთუშოთ ცოტათი. შემდეგ დიდ ჭურჭელში ჩავყაროთ მოთუშული ხახვი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი, დაჭრილი ნიორი, მოვაყაროთ ჯანჯაფილი, პაპრიკა, შავი პილპილი, მარილი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, ჩავაწყოთ დაჭრილი თევზი, ავურიოთ, შევდგათ მაცივარში და გავაჩეროთ მინიმუმ 1 საათი. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან და შევწვათ გრილზე ან ტაფაზე ცოტა ზეითუნის ზეთით. 

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2042 | დაამატა: natia | ტეგები: დაბასტურმებული თევზი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: