მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ჩირბული
12:40
ჩირბული


ჩირბული

 

მასალა:

კვერცხი 4ც.

თეთრი სიმინდის ფქვილი 2 ს/კ.

კარაქი 50გრ.

ხახვი 2 თავი

ტყემალის საწებელი 1/2 ჭიქა (ან მომჟავო ხილის წვენი)

ნიორი 2 კბილი

იმერული ზაფრანა 1 ჩ/კ.

გატარებული ნიგოზი 1 ჩ/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ კარაქში დაბალ ტემპერატურაზე ოქროსფერი ფერის მიღებამდე 10 წუთი. შემდეგ დავამატოთ სიმინდის ფქვილი, ავურიოთ და შევბრაწოთ 2–3 წუთი, დავასხათ რამოდენიმე კოვზი ადუღებული წყალი, ავურიოთ, დავამატოთ ნიგოზი, ზაფრანა, ტყემალის საწებელი, ავადუღოთ და მოვამზადოთ 3 წუთის განმავლობაში. კვერცხი გავტეხოთ თეფშზე და ფრთხილად დავასხათ ტაფაზე, მოვაყაროთ მარილი და ჭვრილად დაჭრილი ნიორი, დავაფაროთ თავზე და 2 წუთის შემდეგ მივიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2700 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩირბული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: