ჩანახი - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჩანახი
23:01
ჩანახი


ჩანახი

 

მასალა:

800გრ. ცხვრის ხორცი 

500გრ. პომიდორი

6ც. ბადრიჯანი

1 პატარა თავი ნიორი

200გრ. ხახვი

თითო კონა რეჰანი და ოხრახუში

2ც. კარტოფილი

მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ჩანახი თიხის ქოთანში კეთდება, (თუ საშუალება გაქვთ, ყოველი ულუფა ცალკე თიხის ჯამში მოამზადეთ). ქოთნის ფსკერზე დააწყეთ თხლად დაჭრილი მსუქანი ხორცის მოზრდილი ნაჭრები, ზედ დაადეთ რამდენიმე ბადრიჯანი, რომლებიც დატენილი უნდა იყოს მარილმოყრილი დუმის ნაჭრებით, ნივრით, წვრილად დაჭრილი ხახვით, ოხრახუშით და რეჰანით. ზემოდან დაადეთ 2–3 ცალი საშუალო ზომის პომიდორი და სიგრძეზე  ორად გაჭრილი კარტოფილი. კვლავ მოაყარეთ მარილი და შედგით ქურაში. ჯერ თავდახურულად ხარშეთ, შემდეგ – თავღიად. დაახლოებით 1,5 საათის შემდეგ ჩანახი მზად იქნება.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1379 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩანახი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: