მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ჩაი იაპონურად
17:23
ჩაი იაპონურად


ჩაი იაპონურად

 

წვრილ პუდრად დაფქვილი ჩაი(2,5 სუფრის კოვზი ჩაი ნახევარ ლიტრ წყალზე) თავსდება გამთბარ ჭურჭელში, ვასხამთ(დაახლოებით 60 გრადუსამდე) ადუღებულ წყალს, ყენდება რამოდენიმე წუთი შემდეგ ითქვიფება ქაფის წარმოშობამდე. მიირთმევენ პატარა ფინჯნებით, მცირე ულუფებით, ემატება შაქარი გემოვნებით.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1364 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩაი იაპონურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: