მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ჭინჭარი ბრინჯით
18:25
ჭინჭარი ბრინჯით


ჭინჭარი ბრინჯით

 

მასალა:

ჭინჭარი 1 კგ.

ბრინჯი 100გრ.

ხახვი  300გრ.

ნიორი  2-3 კბილი

მცენარეული ზეთი  მოსასხმელად

ქინძი, პიტნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭინჭარი გავრეცხოთ, დავჭრათ და მოვხარშოთ ბრინჯთან ერთად. მოხარშვამდე 10–15 წუთით ადრე, დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, მოვასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილის ღერით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1816 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭინჭარი ბრინჯით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: