ბულკი ქიშმიშით - 10 აპრილში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » აპრილი » 10 » ბულკი ქიშმიშით
19:46
ბულკი ქიშმიშით


ბულკი ქიშმიშით

 

მასალა:

ცომი:

რძე 1 ჭიქა

კარაქი 100გრ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი დაახლოებით 5 ჭიქა

საფუარი 1 პაკეტი

თაფლი 1 ს/კ.

არაჟანი 200 გრ.

ქიშმიში 0,5 – 1 ჭიქა

ცოტა მარილი

 

წასასმელად:

კვერცხის გული (ყვითრი) 2 ც.

 

მომზადება:

თბილ რძეში გავხსნათ კარაქი და საფუარი, შემდეგ დვამატოთ ფქვილის ნახევარი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ამოსასვლელად, შემდეგ  დარჩენილ ფქვილს დავამატოთ კვერცხი, არაჟანი, მარილი, მომზადებული მასა და მოვზილოთ რბილი ცომი (ცომი მაგარი არ უნდა იყოს და ხელებს არ უნდა ეკვროდეს). მომზადებული ცომი  დავდგათ თბილ ადგილას 3 საათით (ცომი სამჯერ უნდა ამოვიდეს და ყოველი ამოსვლის შემდეგ გადავზილოთ), ამოსვლის შემდეგ ცომში ჩავყაროთ გარეცხილი და მშრალი ქიშმიში, კარგად ავურიოთ და მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში, ზედაპირზე წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 6762 | დაამატა: natia | ტეგები: ბულკი ქიშმიშით | რეიტინგი: 2.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: