მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ბულკი
22:48
ბულკი


ბულკი

 

მასალა:

25გრ. საფუარა

125გრ. კარაქი

200 მლ. რძე

100 შაქარი

ლიმნის გახეხილი ქერქი

2 კვერცხი

600გრ. ფქვილი.

მომზადება:

თბილი რძე შევურიოთ კარაქს. მერე საფუარაც გავალღოთ. დავამატოთ შაქარი, კვერცხები, ლიმნის ქერქი და ფქვილი.მოვზილოთ ისე რომ ცომი ხელებზე აღარ გვეკრებოდეს. თუ ფქვილი დასჭირდა, შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა კიდევ. გავაჩეროთ მანამდე, სანამ ორმაგად არ აფუვდება.გადავაფაროთ ტილო და შევდგათ მთელი ღამე მაცივარში. გამოვიღოთ მეორე დღეს და მოვზილოთ კიდევ, მერე მივცეთ სასურველი ფორმა, დავდოთ ჯარონაზე და დაველოდოთ სნამ კიდევ არ ამოფუვდება. შემდეგ შევდგათ 220 გრადუსზე გაცხელებულ ქურაში 10 წუთი, როცა გაცივდება მოვაყაროთ შაქრის ფქვილი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 6716 | დაამატა: natia | ტეგები: ბულკი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 ნინო  
0
magari ragacaa

სახელი *:
Email *:
კოდი *: