მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბულგარული წიწაკა ნიგვზით
18:56
ბულგარული წიწაკა ნიგვზით


ბულგარული წიწაკა ნიგვზით

 

მასალა:

ბულგარული წიწაკა 500გრ.

ნიგოზი 200გრ.

ვაშლის ძმარი  500გრ.

ხახვი  300გრ.

ნიორი  4 კბილი

უცხო სუნელი  1 ს/კ.

ზაფრანა  1 ს/კ.

ქინძი, ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოვხარშოთ 3–5 წუთი. შემდეგ გადმოვიღოთ დუშლაკზე და გავაცივოთ. ნიგოზი და ნიორი გავატაროთ დავამატოთ უცხო სუნელი, ზაფრანა, მარილი, წიწაკა, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. ხახვი, ქინძი, ოხრახუში წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ დაჭრილი ბულგარული, მომზადებული ნიგვზიანი მასა ავურიოთ და 3–5 წუთი ვადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე. გავაფორმოთ დაჭრილი მწვანილებით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 5316 | დაამატა: natia | ტეგები: ბულგარული წიწაკა ნიგვზით | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: