ბრაუნიზი - 14 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » ბრაუნიზი
21:53
ბრაუნიზი


ბრაუნიზი

 

მასალა:

შოკოლადი 200გრ.

პურის ფქვილი 100გრ.

კარაქი 150გრ.

შაქარი 200გრ.

კვერცხი 4ც.

ნიგოზი (გატარებული) დაახლოებით 1 ჭიქა

კაკაო 1–2 ს/კ.

ვანილი 1ც.

ცოტა მარილი.

მომზადება:

გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ კარაქი და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. კარაქი და შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, დავამატოთ კაკაო, შაქარი, ვანილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ სათითაოდ დავამატოთ კვერცხი, ნიგოზი, მარილი, ფქვილი და კვლავ ავუროთ. მომზადებული მასა ჩავსხათ გაცხელებულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ 180–190* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ცოტა გავაცივოთ და დავაჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2316 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრაუნიზი | რეიტინგი: 4.6/5
სულ კომენტარები: 1
1  
magariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

სახელი *:
Email *:
კოდი *: