ბოსტნეული ნიგვზის სოუსით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბოსტნეული ნიგვზის სოუსით
18:31
ბოსტნეული ნიგვზის სოუსით


ბოსტნეული ნიგვზის სოუსით

 

მასალა:

ბოსტნეული (ისპანახი, კომბოსტო, ყვავილოვანი კომბოსტო, პრასი) 500გრ.

ნიგოზი 100გრ.

ნიორი 2-3 კბილი

ქინძი 2-3 ღერო

დაფქვილი წითელი წიწაკა 1/2ჩ/კ.

უცხო სუნელი 1-2ჩ/კ.

წითელი ღვინის ძმარი 6 ს/კ.

ბროწეულის მარცვლები (არასავალდებულო) 1/2 ჭიქა.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მოვამზადოთ ბოსტნეული:

კომბოსტო, პრასი, ისპანახი მოვწალოთ. მოწალული ბოსტნეული გავატაროთ ან დავჭრათ წვრილად, დავუმატოთ გატარებული ნიგოზი და ნიორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ უცხოსუნელი, დაფქვილი წითელი წიწაკა, მარილი, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. სურვილისამებრ შეგვიძლია დავუმატოთ ბროწეულის მარცვლები.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 534 | დაამატა: natia | ტეგები: ბოსტნეული ნიგოზის სოუსით | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: