მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბორანო
21:34
ბორანო


ბორანო

 

მასალა:

კვერცხი 10ც.

რბილი იმერული ყველი (ან ნებისმიერი) 600-700გრ.

რძე 1/2 ჭიქა

კარაქი 80გრ.

რაფინირებული მზესუმზირის ზეთი 2 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჯამში ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი ყველი, ავურიოთ, თუ საჭიროა დავამატოთ მარილი, დავასხათ რძე, მზესუმზირის ზეთი და კარგად ავურიოთ. გავაცხელოთ ტაფა, გავადნოთ მასზე კარაქი, დავასხათ მომზადებული მასა და დავახუროთ თავსახური. მოვამზადოთ დაბალ ტემპერატურაზე 30–40 წუთი (ბორანო პრაქტიკულად უნდა გამოცხვეს და არა შეიწვას).

ბორანო შეგვიძლია გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 3526 | დაამატა: natia | ტეგები: ბორანო | რეიტინგი: 4.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: