მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ბლინის რულეტები შემწვარი ვაშლით
14:54
ბლინის რულეტები შემწვარი ვაშლით


ბლინის რულეტები შემწვარი ვაშლით

 

მასალა:

ვაშლი 3.

პურის ფქვილი 150გრ.

რძე 150გრ.

კარაქი 20გრ. (შიგთავსისთვის)

სოდა დანის წვერით.

ცოტა მარილი

კარაქი შესაწვავად.

შაქარი, დარიჩინი და ილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამტოთ სოდა, მარილი, შაქარი, ჩავასხათ რძე და კარგად ავურიოთ (გავაკეთოთ ბლინის ცომი). ბლინები შევწვათ ორივე მხრიდან კარაქწასმულ ტაფაზე. შემწვარ ბლინებზე მოვათავსო ვაშლიანი შიგთავსი და გადავახვიოთ რულეტისებურად.

 

ვაშლიანი შიგთავსის მომზადება:

ვაშლები გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, დავყაროთ ტაფაზე, მოვაყაროთ შაქარი და დავამატოთ 3–5 /. წყალი, დასაწყისში 3 წუთი ვთუშოთ ვაშლები  თავსახურით შემდეგ მოვხადოთ თავსახური და როდესაც სითხე მთლიანად ჩაშრება დავამატოთ კარაქი, გავაჩეროთ 1 წუთი ტაფაზე შემდეგ გადმოვიღოთ ჯამში, მოვაყაროთ დარიჩინი, ილი და კარგად ავურიოთ. (სურვილისამებრ შეგვიძლია ვშლში ავურიოთ ხაჭოც).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1817 | დაამატა: natia | ტეგები: ბლინის რულეტები შემწვარი ვაშლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: