მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ბატკნის ნეკნების ხარჩო
19:54
ბატკნის ნეკნების ხარჩო


ბატკნის ნეკნების ხარჩო

 

მასალა:

ბატკნის ნეკნები 1კგ.

წითელი ღვინო 1 ს/კ.

კეჩუპი 1 ს/კ.

ხახვი 2–3 თავი

ნიორი 3 კბილი

სტაფილო 1ც.

გრძელი ბრინჯი 1 ჭიქა

სოიოს სოუსი 1 ს/კ.

ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ ზეთი ჩავყაროთ დაჭრილი ბატკნის ნეკნები, დავამატოთ წითელი ღვინო და სოიოს სოუსი. სანამ ხორცი ითუშება ჩავამატოთ დაჭრილი ხახვი, გრძლად დაჭრილი სტაფილო, კეჩუპი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ, ვთუშოთ 5–7 წუთი, შემდეგ დავასხათ 2 ლიტრზე მეტი ადუღებული წყალი და ვხარშოთ 30–40 წუთი. 30–40 წუთის შემდეგ ჩავყაროთ ბრინჯი და გავაჩეროთ გაზქურაზე ბრინჯის მოხარშვამდე. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, დანაყილი ნიორი, მარილი, კარგად ამოვურიოთ და კერძი მზადაა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1644 | დაამატა: natia | ტეგები: ბატკნის ნეკნების ხარჩო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: