მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ბადრიჯნის მწნილი
11:44
ბადრიჯნის მწნილი


ბადრიჯნის მწნილი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

ნიახური 200გრ.

კამა და ოხრახუში 50გრ.

ნიორი  50გრ.

ცხარე წითელი და მწვანე წიწაკა (პატარა)

მარილი  2 /.

მომზადება:

ბადრიჯანი შუაზე გავჭრათ (ბოლომდე არა), ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში, ვხარშოთ 10 წუთი, შემდეგ გადმოვიღოთ ცივ წყალში, გავაჩეროთ 20–30 წუთი და გადმოვიღოთ დუშლაგზე, გავწუროთ ხელით. 2–3 ღერი ნიახური ვადუღოთ 4 ჭიქა წყალში მარილთან ერთად 5 წუთი. გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ. მწვანილი გავრეცხოთ, დავჭრათ წვრილად, შევურიოთ გასუფთავებული და მრგვალად დაჭრილი ნიორი და წიწაკა. მომზადებული მასით გამოვტენოთ ბადრიჯანი, ჩავაწყოთ სტერილიზებულ ქილებში, დავასხათ მარილწყალი და დავახუროთ სახურავი. შევინახოთ მშრალ გრილ ადგილას. ბადრიჯანი მზად იქნება 2–3 კვირის მერე.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2651 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯნის მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: