მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ბადრიჯანი ზამთრისთვის
12:05
ბადრიჯანი ზამთრისთვის


ბადრიჯანი ზამთრისთვის

 

მასალა:

3,5 კგ. ბადრიჯანი

85გრ. მარილი

3 კბილი ნიორი

300 მლ. ზეთი

ცხარე წიწაკა  გემოვნებით

85 მლ. ძმარი.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ კუბებად, დავაყაროთ მარილი და ასე დავაყოვნოთ მთელი ღამით. დილით ბადრიჯანს გავავლოთ წყალი და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. 20 წუთის შენდეგ დავუმატოთ დაჭრილ ნიორი, წიწაკა და ძმარი. 10 წუთის შემდეგ ბადრიჯანი მჭიდროდ მოვათავსოთ ქილებში და გავუკეთოთ სახურავები. ასე მომზადებული ბადრიჯანი ზამთარში შეგვიძლია მივირთვათ ზეთთან და მწვანილთან ერთად.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2845 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი ზამთრისთვის | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: