მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანი ძმარში
17:53
ბადრიჯანი ძმარში


ბადრიჯანი ძმარში

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

მზესუმზირის ზეთი 1/2 ჭიქა

წითელი ღვინის ძმარი 1/2 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 20–30 წუთი თავდახურულ ჭურჭელში, შემდეგ გავწუროთ ხელით და შევწვათ ზეთში შეწითლებმდე. შეწვის შემდეგ ბადრიჯანი გავაცივოთ და მოვათავსოთ ხრახნიან ქილაში, დავასხათ ძმარი და დავაფაროთ თავზე. შევინახოთ გრილ ადგილას. ბადრიჯანი მზად იქნება 2–3 დღის შემდეგ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1670 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი ძმარში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: