მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანი ბრინჯით და პომიდორით
18:00
ბადრიჯანი ბრინჯით და პომიდორით


ბადრიჯანი ბრინჯით და პომიდორით

 

მასალა:

ბადრიჯანი (პატარა)  8ც.

პომიდორი  6ც.

ხახვი  3ც.

მზესუმზირის ზეთი (რამდენიც დაჭირდება)

ქონდარი  2 ღერი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თითოეული ბადრიჯანი ჩავჭრათ შუაზე (სიგრძეზე), ბრინჯი ნახევრად მოვხარშოთ მარილიან წყალში,  შემდეგ წყალი გადავაქციოთ და ბრინჯს დავუმატოთ შავი პილპილი. ბადრიჯანი გამოვტენოთ შეზავებული ბრინჯით, შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან, ჩავაწყოთ ქვაბში, შემდეგ ხახვი დავჭრათ წვრილად, შევწვათ ზეთში და მოვაყაროთ ბადრიჯანს, თავზე მოვაწყოთ კანგაცლილი წვრილად დაჭრილი პომიდორი და დავასხათ ჭიქა ნახევარი წყალი. ვხარშოთ 15–20 წუთის განმავლობაში და სანამ საბოლოოდ მზად იქნება მოვაყაროთ წვრილად დაწრილი ქონდარი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3088 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი ბრინჯით და პომიდორით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: