აზუ თათრულად - 16 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » აზუ თათრულად
21:29
აზუ თათრულად


აზუ თათრულად

 

მასალა:

ხორცი 700 გრ.

კარტოფილი 8–10 ც.

ხახვი 2 თავი

ტომატ–პასტა 3 ს/კ.

ნიორი 4 კბილი

კიტრი 2–3 ც.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი და ხახვი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავმატოთ ტომატ–პასტა და ვთუშოთ მომზადებამდე. კარტოფილი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ნახევრად. კიტრი დავჭრათ  წვრილად და ცალკე შევწვათ. ხორცს დავმატოთ დანაყილი ნიორი, შემწვარი კიტრი და კარტოფილი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასხათ ცოტა წყალი და ვთუშოთ მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე და ირგვლივ შემოვუწყოთ პომიდორი, კიტრი და მწვანილი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 880 | დაამატა: natia | ტეგები: აზუ თათრულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: