მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » არაჟნიანი ჩაშუშული
20:32
არაჟნიანი ჩაშუშული


არაჟნიანი ჩაშუშული

 

მასალა:

ხორცი 1კგ.

კარტოფილი 800გრ.

ხახვი 1 თავი

კარაქი 50გრ.

ბულიონი 1 ჩ/ჭ.

დაფნის ფოთოლი 1–2ც.

არაჟანი 100გრ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ქინძი, კამა და სალათის ფოთლები მოსაყრელად.

მომზადება:

800რ. მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი ჩავაწყოთ ქვაბში, მოვაყაროთ 1 კგ. დაჭრილი მოხარშული ხორცი, 1 თავი დაკეპილი ხახვი, მოვასხათ 50გრ. გამდნარი კარაქი, 1 / ბულიონი, 1-2 დაფნის ფოთოლი, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვშუშოთ, ოღონდ არ მოვურიოთ. 0,5 / ბულიონში ავთქვიფოთ 100 გრ არაჟანი, მარილი, წიწაკა _ გემოვნებით. როცა კარტოფილი მზად იქნება და ბულიონი ამოშრება, კარგად ამოვურიოთ, მოვასხათ არაჟნიანი სოუსი და შევდგათ ჰაერღუმელში თავღია. როცა ზედაპირი შეიბრაწება, გამოვიღოთ, გადავიტანოთ ლანგარზე, მოვაყაროთ დაკეპილი ქინძი, კამა და მოვრთოთ სალათის ფოთლებით. სუფრაზე ცხლად უნდა მივიტანოთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1620 | დაამატა: natia | ტეგები: არაჟნიანი ჩაშუშული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: