აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა)
13:27
აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა)


აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 250გრ.

სიმინდის ფქვილი 250გრ.

მაწონი მოსაზელად.

ყველი 500გრ.

კვერცხი წასასმელად.

მომზადება:

პურის და სიმინდის ფქვილი მოვზილოთ მაწვნით, ამოვაგუნდავოთ, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ასაფუებლად, გავაბრტყელოთ, ნახევარი დავდოთ ცხელ კეცზე ან ტაფაზე, მოვაყაროთ დაჭყლეტილი ყველი, დავაფაროთ მეორე ნახევარი. თავზე წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი. ან ყველს მოვასხათ კვერცხი და ტაფა შევდგათ ცხელ ღუმელში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 483 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: