მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ანანასის ჯემი
13:26
ანანასის ჯემი


ანანასის ჯემი

 

მასალა:

ახალი ანანასის რბილობი  500გრ.

შაქარი  250გრ.

ჟელფიქსი (Желфикс ) 3,5 /.

ვანილის ღერო 1. (ან ჩვეულებრივი)

ანისულის ვარსკვლავი 1.

მომზადება:

1 /. შაქარი შევურიოთ ჟელფიქსს. ანანასი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, დავუმატოთ დარჩენილი შაქარი, ანისული 1. ვანილის ღერო დავტეხოთ, დანით ამოვაცალოთ თესლი და დავაწყოთ ანანასთან, ღეროსთან ერთად. დავდგათ გაზქურაზე დაბალ ტემპერატურაზე, ვურიოთ, მივიყვანოთ ადუღებამდე და ვხარშოთ 15 წუთი. დავუმატოთ შაქართან შერეული ჟელფიქსი და ვხარშოთ ორი წუთი. ამოვიღოთ ანისული და ვანილის ღერო, ჩავასხათ ცხლად ქილაში. (თუ ჟელფიქს არ გამოვიყენებთ ჯემი ვხარშოთ 1 საათი და მოხარშვამდე 20 წუთით ადრე დავამატოთ ვანილი და ლიმონის წვენი). (სურვილისამებრ ხარშვის ბოლოს შეგვიძლია ჯემს დავუმატოთ 1. ლიმონის წვენი). აღნიშნული მასალით გამოდის 500 მლ. ჯემი.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 1526 | დაამატა: natia | ტეგები: ანანასის ჯემი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: