მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ალუბლის ვარენიკები
14:26
ალუბლის ვარენიკები


ალუბლის ვარენიკები

 

მასალა:

ცომი:

არაჟანი 200გრ.

სოდა 1/3/.

მარილი 1/2/.

შაქარი 1/.

ფქვილი 16 (+3) /.

კვერცხი 1.

 

შიგთავსი:

ალუბალი  60გრ.

შაქრის პუდრა 50გრ.

შაქარი 30გრ.

 

მომზადება:

არაჟანთან ერთად ავთქვიფოთ სოდა, დავამატოთ მარილი, შაქარი, კვერცხი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ალუბალი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ამოვავლოთ შაქარის პუდრაში, შემდეგ მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, ჭიქით ან ფორმით ამოვჭრათ პატარა რგოლები, თითოეულ რგოლზე მოვათავსოთ 2 ცალი ალუბალი (სურვილისამებრ შეგვიძლია ალუბლის რაოდენობა გავზარდოთ), გვერდები გადავუკეცოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. მომზადებულ ვარენიკებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1796 | დაამატა: natia | ტეგები: ალუბლის ვარენიკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: