მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ალადები ვაშლით
14:49
ალადები ვაშლით


ალადები ვაშლით

 

მასალა:

პურის ფქვილი 400გრ.

რძე 500მლ.

საფუარი 5გრ.

კვერცხი 1.

შაქარი 2/.

ვანილი 1/.

ვაშლი 2.

მომზადება:

მალაკო გავაცხელოთ დავამატოთ ათქვლეფილი კვერცხი, საფუარი, შაქარი, ვანილი, 150გრ. ფქვილი კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ 15 წუთით, შემდეგ დავამატოთ დარჩენილი ფქვილი, ავურიოთ და გავაჩეროთ ერთი საათი. აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ ცომში დავამატოთ გახეხილი ვაშლი, კარგად ავურიოთ და შევწვათ კარქში. (ცომი ტაფაზე მოვათავსოთ კოვზით). შეწვის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და გავაფორმოთ მარწყვით და ბლით.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1905 | დაამატა: natia | ტეგები: ალადები ვაშლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: