ახალგორული (ფურცლიანი ქადა) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ახალგორული (ფურცლიანი ქადა)
13:48
ახალგორული (ფურცლიანი ქადა)


ახალგორული (ფურცლიანი ქადა)

 

გასაკუთრებულად გემრიელია ახალგორული "ფურცლიანი" ქადა, რომელიც თონეში, ფურნეში ან ჩვეულებრივ გაზქურაშიც ცხვება. რამდენიმე გუნდა ცომს აბრტყელებენ, ყოველ ფენას ერბოს უსვამენ და შაქრავენ. ბოლო ფენას მოაყრიან გულს ( შაქარი, ფქვილი, ერბო), ამოუკეცავენ გვერდებს ლამაზად ყვავილისებურად და აცხობენ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 858 | დაამატა: natia | ტეგები: ახალგორული (ფურცლიანი ქადა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: