აჭარული (შაქარლამა) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1020
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აჭარული (შაქარლამა)
12:51
აჭარული (შაქარლამა)


აჭარული (შაქარლამა)

 

მასალა:

ბრინჯის ფქვილი 1 კგ.

შაქარი1 კგ.

ერბო 500გრ.

მომზადება:

ერბო დავარბილოთ ოთახის ტემპერატურაზე, 1 საათი. ჯამში ჩავყაროთ ბრინჯის ფქვილი და შაქარი, დავამატოთ ერბო და მოვზილოთ ცომი. ცომისგან გავაკეთოთ სასურველი ფორმები, მოვათავსოთ დიდ თეფშზე და გავაჩეროთ გამოსაშრობად 24 საათი.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 910 | დაამატა: natia | ტეგები: აჭარული (შაქარლამა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email:
კოდი *: