აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით)
17:00
აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით)


აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით)

 

მასალა:

3 კონა კეჟერა ფხალი30ც.

100გრ. ბრინჯი

3 თავი ხახვი

100გრ. კარაქი

ოხრახუში 1 კონა

ნიორი, მარილი, წითელი პილპილი გემოვნებით.

მომზადება:

კეჟერა ფხალს მოაცილეთ უხეში რტო, გარეცხეთ, დაჭერით წვრილად. მალე რომ მოიხარშოს, ცელოფნით საყინულეში 1 ღამე გააჩერეთ, მოხარშეთ მარილწყალში. გადაწურეთ ნახარში წყალი და დაასხით სუფთა წყალი, გააგრძელეთ ხარშვა, როცა მოიხარშება, ჩაამატეთ კარგად გარეცხილი ბრინჯი. გააგრძელეთ ხარშვა. ცალკე ტაფაში კარაქში მოთუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, 1ს/კ ტომატი, 1/2 ჩ/კ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი. როცა ხახვი გამჭვირვალე გახდება, გადაიტანეთ ქვაბში. ფხალს გემოვნებით დაამატეთ მარილი, პილპილი და ნიორი. მიირთმევენ მჭადთან ერთად.  ეს ძალიან უბრალო კერძია,ამიტომ ამით სტუმრების გამასპინძლებას ერიდებოდნენ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1400 | დაამატა: natia | ტეგები: აჭარული (კეჟერა ფხალი ბრინჯით) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: